Три часа в студената вода е прекарал 71-годишният мъж от

...
Три часа в студената вода е прекарал 71-годишният мъж от
Коментари Харесай

Бедствието в Бургас: Мъж на 71 г. получил инсулт и останал 3 ч. във водата. Намерили го в кома, почти без кръвно налягане

Три часа в студената вода е прекарал 71-годишният мъж от бургаското село Черни връх, преди да бъде избавен. Намерен е с гръдна контузия, фрактури на ребра, тръдна контузия, слаб пулс, без съвсем никакво кръвно налягане и в кома. Преди наводнението в селото мъжът е претърпял и инсулт.

Това излиза наяве от известие на болничното заведение, където е настанен - МБАЛ " Бургасмед ", изпратено през днешния ден.

Състоянието му е устойчиво, само че продължава да има заплаха за живота му. Настанен е в реанимацията, където екипите не престават да се борят за живота му.

Към момента положението му е устойчиво с овладяна хипотермия и в схващане, с възобновени индикатори за пулс и кръвно налягане. Консултиран е с гръден хирург, защото е аспирирал тиня по време на случая, както и с невролог поради прекарания преди този момент инсулт.

Наводнението стана през нощта против 25 октомври. Бедствието взе три жертви, една жена - брачната половинка на 71-годишния мъж, се търси.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР