Три билборда край Ебинг, щата Мисури и Лейди Бърд са

...
Три билборда край Ебинг, щата Мисури и Лейди Бърд са
Коментари Харесай

"Три билборда" и "Лейди Бърд" са големите печеливши от черния "Златен глобус"

Три билборда край Ебинг, щата Мисури " и " Лейди Бърд " са главните печеливши игрални филми съгласно Асоциацията на задграничните публицисти, упълномощени в Холивуд. Сдружението връчи премиите си, известни като " Златен глобус ", на гала в Лос Анджелис, на която всички се явиха облечени в черно в символ на взаимност с жертвите на полово принуждение.

Нощта беше белязана и от остри и прочувствени изявления във връзка огромния скандал и в поддръжка на тези, които дръзнаха намерено да приказват за една от тайните на развлекателната промишленост и отвън нея.

Гари Олдман бе отличен за най-хубав артист в историята за Уинстън Чърчил " Най-мрачният час ", а Франсис Макдорманд отнесе " Златен глобус " за най-хубава актриса поради играта си в " Три билборда ".

При комедиите бяха отличени Сейорси Роунън за " Лейди Бърд " и Джеймс Франко " за The Disaster Artist.

За най-хубав режисьор бе избран мексиканецът Гийермо дел Торо за " Формата на водата ".

Но внимението на медиите бе ориентирано и към това дали и какви послания ще изпратят участниците в церемонията. " Честита нова година, Холивуд! Вече сме 2018 година - марихуаната най-сетне е позволена и половият тормоз най-сетне не е ", стартира водещият Сет Майерс.

Тон за вечерта бе заложен още преди началото, когато на аления килим една след друга пристигаха звезди, облечени напълно в черно.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР