Tри агнета обещава да заколи в чест на голмайстора си

...
Tри агнета обещава да заколи в чест на голмайстора си
Коментари Харесай

Футболисти се наливат до 5 сутринта преди мач с Левски

Tри агнета дава обещание да заколи в чест на голмайстора си президентът на Партизан (Червен бряг) Ангел Стоянов. Те ще бъдат като подарък за всеки, който се разпише във вратата на Левски в сряда в срещата от 1/16-финалите за Купата на България. Двубоят ще се играе на терена на третодивизионния отбор в Червен бряг от 14:30 часа и ще бъде предаван по Диема Спорт.

От управлението на Партизан мечтаят Левски да бъде отхвърлен на техния стадион, като Стоянов даже предвижда победа с 2:1. " Вярваме. Ние постоянно имаме вяра! Трудно, доста мъчно ще е, но… вярата си е религия! ", разяснява президентът в телевизионно изявление.

Един от играчите - Калоян Тодоров, пък даде обещание да повози на трактора си Валери Божинов, като го разведе из масивите на плевенското село Вълчитрън, където халфът на Партизан се занимава със земеделие.

Футболистите на Партизан считат, че има най-малко едно нещо, с което превъзхождат тези от именития си противник – и това са софрите. „ Ние си имаме тактика: преди всеки мач до 5 сутринта сме на маса и след това на мач. Излизаме много съсредоточени, апропо ", описа Митко Красимиров. " В Червен бряг ще се играе за литър кръв и за метър кожа! ", добави играчът на Партизан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР