Тревожни кадри показват самолет на Ryanair, който се клати диво

...
Тревожни кадри показват самолет на Ryanair, който се клати диво
Коментари Харесай

Ужасяващ момент полетът на Ryanair докосва земята с едно колело, след което прекъсва кацането при силен вятър

Тревожни фрагменти демонстрират аероплан на Ryanair, който се клати диво при мощни ветрове на летището в Манчестър, преди да допре земята с едно колело и да приключи кацането.

Обединеното кралство беше ударено от мощни ветрове през днешния ден и серия от самолети бяха снимани, до момента в който се мъчеха да кацнат в Манчестър, като доста от тях трябваше да опитат повече от един път и полет на easyJet беше заставен да се отклони към Ливърпул.

Манчестър видя пориви напразно със скорост до 50 благи в час покрай летището във вторник, дни откакто бурята Катлийн удари Обединеното кралство. Регионът означи интервали на значителни превалявания, които валят през целия следобяд, както и мощните ветрове, които повалиха дървета върху пътища и трамвайни линии.

В продължение на шест часа AviationUpClose записа осем заобиколки – прекратено кацане на аероплан, който е бил на заключителен метод или към този момент е докоснал земята, което се дължи най-много на „ отрязване напразно и няколко нестабилни метода “. EasyJet издаде съобщ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР