Тревогата до оперативния телефон на карабинерите подали шофьори, станали свидетели

...
Тревогата до оперативния телефон на карабинерите подали шофьори, станали свидетели
Коментари Харесай

Трагедия. Двама Българи Загинаха, Трима Са Тежко Ранени В Адска Катастрофа В Италия

Тревогата до оперативния телефон на карабинерите подали водачи, станали очевидци на нещастието. Те се пробвали да оказват помощ, само че безрезултатно, защото колите били безусловно разрязани и превърнати в части ламарини.

Точно в този миг пожарникарите се намирали на мястото на друга злополука с тежко ранено момче. Веднага откакто получили сигнала, се отправили към местопроизшествието с българската кола. Гледката била страшна - и петимата българи били притиснати в смачканата кола и трябвало да бъдат измъкнати благодарение на пожарникарите.

Двама от пасажерите са починали на място. Останалите трима българи, както и четиримата италианци от другата кола били превозени в " Бърза помощ " на Кориляно и Росано. Единият от ранените бил превозен с хеликоптер.

Според медиите сега се открива самоличността на убитите и ранените българи, защото не са имали паспорти у себе си. Предполага се, че единият от починалите бил 25-годишен татко на 4 деца.

В Калабрия е цялостно с български имигранти, работещи най-много в земеделието. Много български фамилии идват всяка година като сезонни служащи при събирането на реколтата от портокали. Според Националния статистически институт в Калабрия има 6800 легално регистрирани българи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР