Третото изпитание в „The Ultimate Nerd Challenge” изправя един срещу

...
Третото изпитание в „The Ultimate Nerd Challenge” изправя един срещу
Коментари Харесай

Споделени чувства и саботаж в новия епизод на „Новакът“

Третото тестване в „ The Ultimate Nerd Challenge” изправя един против различен най-запалените нърдове в борба за успеха, а Ани ненадейно стартира да се усеща привлечена от Вал.

За да резервира тайната на Валери, Алфата го принуждава да саботира Ани. Как ще се развие играта, гледайте в новия епизод на „ Новакът “ във Vbox7.

След като печели първия кръг в конкуренцията, Ани има упоритостта да надвие нърдовете в надпреварата на “Dungeons & Dragons “ и стартира самоуверено с първия ход.

В типичния си смешен жанр, Жеко се пробва да вдигне духа на компанията, само че е първият, изнемощял от битката за скъпата трета точка.

Вал демонстрира изненадваща съобразителност и потушава напрежението сред Ани и Алфата. „ Новакът “ с изненада стартира да открива, че възприятията му са споделени и единствената дама измежду нърдове е привлечена от него.

Алфата, който единствен знае тайната на Вал, му слага ултиматум – с цел да не разкрива пред останалите, че Валери в действителност не е геймър, „ новакът “ би трябвало да саботира Ани.

Играта наподобява предопределена, само че кой ще се смее финален, гледайте в новия епизод на първия български сериал за гейминг.

Не пропускайте всяка сряда нов епизод на „ Новакът “ във Vbox7.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР