Третодивизионният Миньор (Перник) се класира за финала на турнира Петричка

...
Третодивизионният Миньор (Перник) се класира за финала на турнира Петричка
Коментари Харесай

Миньор на финал в турнира Петричка пролет

Третодивизионният Миньор (Перник) се класира за финала на шампионата " Петричка пролет " след победа над Свобода (Пещера) с 4:1. На тежкия терен в Коларово перничани се възползваха от много неточности в защитата на Свобода и стигнаха до мача за първото място. Още в 15-та минута пристигналият от Черноморец (Бургас) Антон Атанасов даде преднина за Миньор с удар от близко. Малко по-късно вратарят на Свобода Станислав Томов извади удар на Любомир Илиев от фаул. В 40-та минута Лъчезар Георгиев се възползва от неточност на Томов и влезе с топката в мрежата за 2:0.

В началото на втората част интригата в мача завърши. В 54-та минута Майк Кръстев засече с глава центриране от ляво, а 4 минути по-късно Милчев сложи топката на главата на Георгиев за 4:0.
Крайното 4:1 оформи Веселин Отман в 87-та минута. Полузащитникът центрира в наказателното поле от свободен удар, топката мина през куп от играчи и спря в мрежата зад Леотиев.

Финалната среща на шампионата ще се играе в четвъртък, като противникът на Миньор ще стане явен по-късно през днешния ден след дуела в другата група сред съставите на Беласица (Петрич) и Кариана (Ерден).
" Отборът е много претрупан, работихме крепко, а и ние сме в действителност дилетанти. Всички момчета работят и играят. През пролетта задачата ни остава оцеляване в Трета лига, съобщи за Българска телеграфна агенция старши треньорът на Свобода Пещера Георги Мечечиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР