Третият сезон на Любимите алюзии на Си Дзинпин“, продуциран съвместно

...
Третият сезон на Любимите алюзии на Си Дзинпин“, продуциран съвместно
Коментари Харесай

Третият сезон на „Любимите алюзии на Си Дзинпин“ ще бъде излъчен в събота

Третият сезон на „ Любимите намеци на Си Дзинпин “, продуциран взаимно от Отдела за гласност на Централен комитет на ККП и Китайската медийна група, ще бъде излъчен премиерно на 17 февруари (събота) от 20:00 ч. по CCTV1.

В продукцията са събрани историческите намеци, които са представени от генералния секретар на Централен комитет на ККП Си Дзинпин във значимите му изявления и публикации. Третият сезон се концентрира върху новите хрумвания, възгледи и изказвания на китайския водач, отразявайки духа на 20-тия конгрес на ККП.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед57019Доц. Григор Сарийски: Българите не желаят влизането в еврозонатаАлтернативен Поглед66325Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед35574Проф. Людмил Георгиев: Декларацията за принуда против проф. Дарина Григорова се оказа, че даже не е гласувана от Апелативен съд на СУАлтернативен Поглед18891Д-р Мими Виткова: Свалят до 28 кожи от гърба на онкоболните в България с цените за лекарстваАлтернативен Поглед106996Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед370096Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед250804Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед225298Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед106996Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед93569Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четени pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР