Третият сезон на Ергенът“ се очертава да бъде най-разкрепостен, след

...
Третият сезон на Ергенът“ се очертава да бъде най-разкрепостен, след
Коментари Харесай

Разврат в „Ергенът“! Тройка между Алек и тези две девойки още на старта на шоуто

Третият сезон на „ Ергенът “ се обрисува да бъде най-разкрепостен, откакто предприемачът Алекс Младенов получи предложение за тройка още на старта на шоуто. 

Продуцентите тази година са подбрали доста паметни девойки, които са подготвени на всичко за популярност, даже с цената на излагация в народен ефир. А двете от напористите претендентки за сърцето на синеокия ерген стигнаха много надалеч, като взеха решение да покажат какъв брой са широкоскроени и че нямат срещу да си го поделят.

Най-палави измежду първите девойки, които видяхме в третия сезон на „ Ергенът “ се оказаха Шермин и Теа, които незабавно се сдушиха и си станаха приятелки. Самопровъзгласилата се за кралица Теа непосредствено предложи на Алек да отидат в Израел с Шермин, да си подреден тройка.

Младокът беше очевидно обезпокоен от нейните думи и тя съжали, че ги е изрекла. Но по-късно, той очевидно й се присмиваше в очите и я тласкаше към вродената й дивотия, с цел да продължи да прави шоу за предаването и да подвига рейтинга с безумните си оферти.

Зрителите харесаха доста новия ерген и изпитват същинско страдание, че ще би трябвало да прекара някакво време с въпросните девойки, които на този стадий не блестят нито с особена хубост, нито с мисловен потенциал. Ще бъде забавно да забележим дали най-после ще се влюби в някоя от тях и в действителност ли ще се ожени в шоуто./show.blitz.bg

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР