Третият мандат може да бъде интересен, едва ли ще бъде

...
Третият мандат може да бъде интересен, едва ли ще бъде
Коментари Харесай

Димо Дренчев, Възраждане: Третият мандат е по-интересен и вероятно ще отиде при ИТН

" Третият мандат може да бъде забавен, надали ще бъде даден в ръцете на Делян Пеевски, както и на Българска социалистическа партия. Единствената алтернатива, която остава е " ИТН " ". Такава прогноза направи в ефира на PrimeTime депутатът от " Възраждане " Димо Дренчев.

" Няколко пъти в последните 2 година изпадаме в тази обстановка, имаме проектокабинет, само че няма по какъв начин да разчитаме, че ще получим поддръжка в Народното събрание ", добави той. 

По думите му сега в Народното събрание текат усилени диалози по първия мандат. " За мен 30 % за този мандат и 30 % за третия мандат ", сподели той.

Относно неустойчивостта в политическата конюнктура и забавянето на влизането ни в еврозоната, Дренчев разяснява, че " чисто теоритично България не е готова да влезе в нея. " Би било рисково, тъй като преди да оправим общественото неравноправие и конкурентноспособността, не е добре участието ни ", счита депутатът.

" За мен това, което се случи с Шенген, е величествен неуспех. Трябваше да може да се улесни по път бизнесът, Нидерландия чисто меркантилно ни спря ", сподели той мотив приемането на България по въздух и вода в Шенгенското пространство. 

" В момента обстановката е безусловно неразрешима, пречистващо за политиката е да се отиде на избори, натурален либерален развой е. За нас ще е шестица от тотото, в случай че имаме избори 2 в 1, т.е. европейски с парламентарни избори ", заявява Дренчев. 

Целия диалог във видеото.   

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР