Третият безплатен градски тур Стара Загора – Неразказани истории по

...
Третият безплатен градски тур Стара Загора – Неразказани истории по
Коментари Харесай

Старозагорци се пренасят в Античността и невидимата Августа Траяна

Третият безвъзмезден градски тур „ Стара Загора – Неразказани истории по вършиме улици “ – Невидимата Августа Траяна... ще се организира тази събота на 17 юли (събота) от 10.00 часа с начална спирка Регионален исторически музей.

По време на обиколката всички  ще се срещнем с паметниците, маркиращи античната Августа Траяна. Екскурзовод на пътешествието в предишното ще бъде Мария Камишева, организатор в отдел „ Антична археология “ на.

Тя ще ни заведе до южната врата на античния град, гробищна черква и изложба. В рамките на 1.30 часа ще се пренесем в интервала на Античността и вълнуващите и неразказани истории на Стара Загора.

Желаещите да вземат участие в безплатния градски тур трябва да се запишат авансово. Това може да стане по най-удобния за Вас метод: на място в Туристически информационен център (бул. “Руски “ № 27), на тел.: 042/ 62 70 98, на email , на сайта  или   , както и във Фейсбук 

 

Инициативата на Община Стара Загора и Туристически информационен център се реализира благодарение на Регионален исторически музей и Регионална библиотека „ Захарий Княжески “.

 

Участниците в градския тур получават ваучър за отстъпка в кафе-бар Bacardi и Selva кафе.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР