Трета победа над словенски отбор в контролите постигна унгарският шампион

...
Трета победа над словенски отбор в контролите постигна унгарският шампион
Коментари Харесай

Ференцварош громи в контрола, бивш играч на ЦСКА-София бележи

Трета победа над словенски тим в контролите реализира унгарският първенец Ференцварош на лагера в Австрия. След като преди този момент се оправи с Шампион (Целие) и Наказателен кодекс Целие, през днешния ден противникът на Лудогорец в квалификациите за място в Шампионската лига разруши с 4:1 добре познатият у нас тим на Мура.

Още в 14-ата минута Руи Педро откри резултата след композиция с италианския голмайстор Давиде Ландзафаме. Словенците изравниха пет минути преди края на първото полувреме посредством Максимилиан Цорман. Още преди почивката Фради имаха късмет да стигнат до втори гол, само че вратарят на словенците отрази два следващи изстрела на Руи Педро и бразилеца Исаел.

Пет минути след началото на втората част унгарците още веднъж излязоха напред с гол от дузпа на Ландзафаме, която персонално той си завоюва. Ветеранът и национал на Унгария Тамаш Пишкин повиши на 3:0 след пас на Ласло Бьоле, а Микалай Сихневич фиксира крайното 4:1 две минути преди последния съдийски сигнал.

Срещите в Шампионската лига сред Ференцварош и Лудогорец ще се играят на 9/10 юли и на 16/17 юли, като унгарците са домакини в първата среща.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР