Трета жертва на убийците Пламен Шляпашки и Георги Нанчев. Това

...
Трета жертва на убийците Пламен Шляпашки и Георги Нанчев. Това
Коментари Харесай

Зловещо: Откриха нова жертва на касапите от Негован!

Трета жертва на убийците Пламен Шляпашки и Георги Нанчев. Това подозират близки на мистериозно умряла стара жена.

Близки на умрялата Цветанка Стоянчева откриват, че след гибелта й липсват 70 000 евро от продадена земя. Дни по-късно откриват и, че апартаментът, в който тя е живеела е продаден при съмнителни условия, а името на поръчител е точно на единият палач, отговорен за зверството край Негован, където бяха открити два разфасовани натрупа в чували.

Апартаментът на дамата е продаден на Петрър Петров от Радомир, а прокурист при договорката е Шляпашки.

Жената е умряла при мистериозни условия, а малко преди гибелта си тя е изтеглила сумата от 70 000 евро от сметката си, тъй като не е имала доверие на банките. Държала е парите в чанта с документи в дома си.


"Майка ми умря на 18 септември 2018. Обадиха ми се от полицията, че е паднала сред коли. В Окръжна болница бе закарана. Казаха, че е получила инсулт и не ме позволиха. Няколко дни се борят за живота й и на 18-и почива ", спомня си една от щерките на умрялата.

"Тя живееше тук, в квартал Гео Милев в столицата, с огромната ми сестра Мая – тя страда от деменция. Майка ми също не беше добре със здравето. Тя не знаеше на моменти къде се намира, не можеше да познава хората ", спомня си дамата.

"Искахме да платим тока след гибелта й, само че тогава разбрахме, че апартаментът е продаден на 27 юни 2018 година – малко преди тя да почине ", прибавя дъщерята на умрялата.

"С Шляпашки майка ми се е срещнала чрез огромната ми сестра Мая. Те са били сътрудници с Пламен в Техничесския университет. Тя работи като чистачка. Споменала е, че има потребност от боядисване и той й е предложил да й помогне и тя го е наела. Сменял е патрона на майка ми, носил им е кафе и алкохол. Той се внедрява сред тях и стартира да извършва някакви дребни поръчки, до момента в който влезе в кожата на майка ми ", счита дамата.

"Майка ми имаше доста парцели и е изтеглила сумата от последната продажба и я е държала в себе си. Сумата е изчезнала от жилището й и разбрахме, че и апартаментът е продаден. Според мен са й давали хапчета, помогнато й е да бъде съдбовен изхода. Тя искаше да трансферира жилището на Мая, а не да го продава ", признава щерката на умрялата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР