Треперете гадове, Ленин се събуди!“, Ленин е жив!“... Тези послания

...
Треперете гадове, Ленин се събуди!“, Ленин е жив!“... Тези послания
Коментари Харесай

Възглас в мрежата: „Ленин се събуди“, разбуни цяла Русия

„ Треперете гадове, Ленин се разсъни! “, „ Ленин е жив! “... Тези послания в обществените мрежи изправиха цяла Русия на мигли в съботния следобяд. Повод за вълненията бе фотография на екип на Бърза помощ, който нахлува в Мавзолея на вожда на революцията на Червения площад в Москва.

.
Спешният екип влиза в Мавзолея...

Вълна от текстове по този мотив заля безусловно интернет. „ Да, знаех си, че той е жив “, „ Жив е той… Време е да се заемем с махмурлука “, „ Дойде ви реда, буржоазни копелета, той идва! “, „ Там индивидът умира или пък го сменят с нов, а вие " … – са единствено част от хиладите постове в мрежата. Във Facebook даже се появи изказване, че се е сбъднало предсказване на българската пророчица Ванга...

.
Вождът на революцията добродушно си лежи...

Истината се оказа много семпла, обяснили от тв Канал „ 360 “. На един от посетителите на Мавзолея му прилошало. Веднага от защитата позвънили в най-близката болница, откъдето изпратили екип на Бърза помощ. Медиците свестили припадналия екскурзиант и казусът завършил. Което не попречило на шегите по този мотив, които се популяризирали със скоростта на вирус, разясняват медиите в Русия.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР