Треньорът Славиша Стоянович ще се завърне начело на Левски след

...
Треньорът Славиша Стоянович ще се завърне начело на Левски след
Коментари Харесай

Стоянович може да се завърне в "Левски", но след 1 май

Треньорът Славиша Стоянович ще се завърне отпред на " Левски " след 1 май и откакто премине медицински прегледи. Това оповестиха от футболния клуб на своя формален уебсайт. По този метод " сините " опровергаха появилите се информации, че експертът ще води тренировките още от през днешния ден.

Стоянович беше инфектиран с ковид, като " сините " потвърдиха новината в края на март. Впоследствие той влезе в болница, само че положението му остана устойчиво. От " Левски " уведомяват, че сега роденият в Словения треньор е под наложителна 14-дневна карантина след излизането си от болнично заведение. Тя ще изтече на 1 май, а по-късно Стоянович ще премине наложителен обзор при доктор.

Снимка: Lap.bg

Въз основа на резултатите, ще бъде решено по кое време експертът ще се завърне още веднъж на скамейката и на подготвителното игрище.

" Левскари,

Във връзка с появилите се информации по отношение на положението на старши треньора на „ ПФК Левски “ Славиша Стоянович, желаеме да Ви уведомим, че господин Стоянович е в наложителна 14-дневна карантина след изписването му от Военно-медицинска академия, която завършва на 1 май, събота.

Снимка: levski.bg

След това му следва обширен надзорен обзор от медицинския екип, който се грижеше за него във Военно-медицинска академия. Въз основа на резултите от прегледа ще бъде преценено по какъв начин да продължи възобновяване на господин Стоянович.

Всички в „ ПФК Левски “ изричаме своята признателност и благодарност на лекарския екип, грижещ се за здравето на Славиша Стоянович, и се надяваме да се възвърне бързо и да се завърне измежду нас! ", се споделя в известието на клуба.

Снимка: levski.bg

В отсъствието на Стоянович " Левски " беше воден от някогашния капитан на " сините " Живко Миланов. Под негово управление отборът записа тъждество с " Черно море " и загуби от " Лудогорец ", " Локомотив " Пловдив и ЦСКА.

Тимът приключи постоянния сезон като 9-ти в класирането и ще се бори за систематизиране на местата от 7-мо до 10-то в плейофите. Първият мач на " Левски " е на 5 май против " Царско село ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР