Треньорът на Ювентус Маурицио Сари предизвика леко недоумение на пресконференцията

...
Треньорът на Ювентус Маурицио Сари предизвика леко недоумение на пресконференцията
Коментари Харесай

Сари с интересни думи – пожела си „безгрижен” Ювентус

Треньорът на Ювентус Маурицио Сари провокира леко неразбиране на конференцията си преди дуела против Байер Леверкузен в Шампионската лига, като съобщи, че желае да види своя отбор „ безгрижен” на терена.

Под управлението на назначения през лятото италианец „ бианконерите” към момента нямат загуба в формален мач. Те обаче стартираха акцията си в ШЛ с тъждество 2:2 против Атлетико Мадрид в мач, в който торинци бяха взели задатък от 2:0 рано във втората част.

Сега във вторник се изправят против Байер Леверкузен, който в Бундеслигата се намира единствено на точка зад водача Байерн Мюнхен, което е причина за нов тежък дуел. „ В момента не можем да мислим за Интер (който е водач в Серия А без изпусната точка и ще се изправи против Юве в идващия кръг – б.р.)”, сподели Сари. „ Байер е единствено на точка зад Байерн Мюнхен, като е отборът в Бундеслигата с най-хубави физически качества. Разполага с разнообразни бегачи.”

„ Ще ни бъде извънредно мъчно. Би било невероятна неточност да мислим за нещо друго отвън мача на следващия ден. В този шампионат всеки случай може да бъде основен.”

„ Единственото задание, което съм сложил за себе си, е да излезем от групата, нататък ще го мислим. Трябва да бъдем безгрижни, когато играем на терена. Шампионската лига не трябва да става обсесия.”

„ Точно в този миг е мъчно за италианските тимове да бъдат любимци в Шампионската лига: за мен британските отбори са фаворитите”, добави Сари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР