Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри остана доволен от успеха с

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри остана доволен от успеха с
Коментари Харесай

Алегри: Можеше да вкараме още няколко гола

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри остана удовлетворен от триумфа с 2:0 над Торино за Купата на Италия. Тази победа прати “бианконерите” на 1/2-финал в шампионата за четвърта поредна година и отборът продължава отбраната на трофея си.

“Достигнахме полуфинал за четвърта поредна година. Играчите подходиха вярно към мача. През първото полувреме допуснахме някои опасности, само че през втората част имахме доста положения. Сега ще забележим какво ще се случи против Каляри в Серия “А” в събота”, съобщи Алегри.

Той бе запитан и обстановката при втория гол на Марио Манджукич, когато от Торино претендираха за нарушаване на Сами Кедира в хода на офанзивата.

“Не видях случая, тъй че няма да го разясня. Никога не разясня системата ВАР. Ще кажа единствено, че можеше да вкараме най-малко още няколко гола”, добави наставникът.

Накрая той показа мнението си и за идните срещи с Аталанта на 1/2-финала.

“Много огромни тимове към този момент отпаднаха от шампионата, а ние продължаваме напред. Нашата цел е ясна. Аталанта справедливо победи Наполи и стигна до тази фаза, тъй че няма да ни е елементарно против тях, само че ще се подготвим добре”, приключи експертът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР