Треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри изрази възмущението си от

...
Треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри изрази възмущението си от
Коментари Харесай

Алегри за наказанието на Юве: Ще бъде страхливо от моя страна да напусна клуба в този момент

Треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри изрази възмущението си от накзанието, което бе наложено на клуба. На " бианконерите " ще бъдат отнети 10 точки от класирането на отбора в италианската Серия А.

Любопитното е, че решението за наказването бе обявено директно преди мача от 36-ия кръг на торинци с Емполи (1:4).

" Не можем да търсим оправдания, ние сме Ювентус, привикнали сме да печелим или най-малко да се борим за победа. Естествено, необичайно е, че присъдата беше постановена 10 минути преди началото на мача. Но това не оправдава нашия психически колапс. Сега можем единствено да мълчим и да приемем провалянето. Преди мача имахме 69 точки, бяхме втори, би трябвало да е ясно на всички.

Дори и след лишаване на 10 точки, възможна победа през днешния ден ни даваше шансове да се борим за място в Шампионската лига с Милан. За страдание, нещата се оказаха по различен метод. Не мога да обвинявам момчетата, убеждавам ви, че обстановката не е лесна. И идващите дни също ще бъдат сложни, тъй като излетяхме от Лига Европа, по-късно останахме без 10 точки, а преди този момент три месеца ни отнемаха точки, след това ги връщаха.
 Моуриньо: Шега е да научим за наказването на Ювентус два кръга преди края
Моуриньо: Шега е да научим за наказването на Ювентус два кръга преди края

Нашият метод щеше да е друг, разяснява Специалния

Това не е опрощение, само че без подозрение беше необикновен сезон за нас и тимът завоюва 69 точки в процеса. Трябва да се опитаме да спечелим шест точки и да останем действително втори в таблицата. Екипът надмина всичко в сюрреалистична обстановка, даже повече от предстоящото.

Трябва да обсъдим всичко с управлението, да разберем къде ще играем, дали ще ни пуснат в Лига Европа. Когато отпаднете от всички надпревари, би трябвало да извършите един проект. Не можем да кажем, че Ювентус незабавно ще стартира да печели през идващия сезон, само че най-важното е да бъдем единни в сложен интервал.

Ще бъде плахо от моя страна да напусна Ювентус в този миг. Разочарован съм довечера, имахме късмет, само че не мога да обвинявам тима за нищо, тъй като събитията непрекъснато се трансформират.

Искам да отбележа едно нещо: Ювентус е на второ място в таблицата, заслужаваме го на терена. Ще приемем всевъзможен излаз, само че се надявам всичко да се уреди един път вечно. Вместо непрестанно да получават нова информация, оставете ги просто да решат какво желаят да вършат с Ювентус, кажете ни и затворете въпроса.

Това, което се случва в този момент е пренебрежение към тези, които си правят работата, към играчите и треньорите. Не прецизирам какво би трябвало да бъде решението, просто ви апелирам да решите един път вечно. Достатъчно ", сподели Алегри пред " DAZN ".
 Емполи - Ювентус 4:1 в мач от Серия
Емполи разруши Ювентус и дефинитивно помрачи вечерта на " остарялата госпожа "

Вижте детайлности от двубоя
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР