Треньорът на вратарите в Ботев Пловдив Дилян Илиев, даде мнението

...
Треньорът на вратарите в Ботев Пловдив Дилян Илиев, даде мнението
Коментари Харесай

Треньорът на вратарите в Ботев сподели изумителна мечта

Треньорът на вратарите в Ботев Пловдив Дилян Илиев, даде мнението си по разнообразни въпроси, свързани с футбола и работата му в клуба. Той разказа себе си като висок, обаятелен и занимателен. Обича да яде баница с кисело мляко. Мечтае да вечеря с Тина Търнър.

" Не укривам самочувствието си. Мога да сготвям, да шетам и да гладя, което за мъж в 21 век си е гений. Мога да пея, приказвам 4 езика ", описа треньорът на вратарите в Богтев. Провокиран от водещата, той запя и обичаната си ария на " бултрасите " - " О-о-о-о Ботев Пловдив, един единствен на света... "

" Израснал съм в Добрич и съм минал през всички обединения през клуба. На 19 години отпътувах в Германия и играх най-вече в аматьорски тимове. През 2004-2005 бях в Ауе във Втора Бундеслига. Интегрирах се бързо и владеех езика съвършено.

Като имаш предпочитание, усърдие и качество, никой не може да те спре да сбъдваш фантазиите си и да вървиш по своя път. В началото работех в най-голямата частна академия в Мюнхен, оказа помощ ми да събера извънредно доста опит. В интервала 2015-2020 сътворих лична академия, която се занимаваше с самостоятелни тренировки на съществени гении, които към този момент са създали сериозна крачка в тимовете си.

Чувствам се доста благополучен в Ботев, изключително в този план. Определено не е най-лекият сезон, който караме, само че в случай че би трябвало да приказвам за вратарите и развиването им, съм доста удовлетворен в последната година, година и половина, откогато аз съм тук. Опитваме се в школата да изградим конструкция, която да даде бъдеще на тези момчета.

И с тримата ни вратари се работи доста елементарно, изключителни експерти са. Аз съм за ротациите на вратарския пост, само че те би трябвало да бъдат добре аргументирани. Трябва да се вършат взаимни отстъпки. В края на седмицата, като всички си дадем мнението, треньорът взима решението.

Позицията на вратаря става все по-комплексна. Най-важното качество е да си добре ментално. Използваме и доста най-различни технологии, само че концепцията е строго самостоятелно, в случай че можем да упражняваме с даден вратар, с цел да забележим какво можем да подобрим. Залагам на многообразие.

В първия сезон ме помолиха да се концентрирам единствено върху първия тим, само че към този момент малко по малко гледаме и към академията ", показа Илиев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР