Треньорът на Витоша (Бистрица) Асен Букарев ще бъде извикан на

...
Треньорът на Витоша (Бистрица) Асен Букарев ще бъде извикан на
Коментари Харесай

Привикват Букарев на разпит в БФС

Треньорът на Витоша (Бистрица) Асен Букарев ще бъде извикан на разпит в БФС. Това заяви пред Gong.bg ген. Васил Василев, който е ръководител на Комисията по нравственос и феърплей към футболния съюз.

Букарев би трябвало да се яви на следващия ден, 30 юни, в 9.30 ч. в постройката на футболната централа в Бояна, където ще бъде изслушан поради сигнала му за опит за манипулиране на мача Витоша - Царско село от 28-ия кръг на efbet Лига. Припомняме, че Букарев заяви директно след двябоя, че е имало много позвънявания Витоша да даде мача на Царско село.

" Познавам Букарев, познавам и татко му. Асен е от  интелигентно семейство, не е простак и по тази причина съм сигурен, че думите му не са безпочвени. Очаквам от него да каже кои хора са му се обаждали и какво тъкмо са му споделили. Когато разкрие имената им, ще преценим по какъв начин да действаме. Ако работят във футбола, ще бъдат разпитани преди да се вземат решения. Ако са отвън нашата система, ще бъдат предадени на полицията и прокуратурата ", изясни ген. Василев.

Той не позволява, че треньорът на Витоша може да откаже да назове хората, които са го търсили преди дуела с Царско село.

" Пред медиите не е задължен да ги споделя, само че пред комисията би трябвало да ги назове. Иначе казусът отива в Дисциплинарната комисия на БФС и може да се стигне до глоба, даже до лишаване на лиценза. Думите на Букарев получиха огромна публичност и няма по какъв начин да бъдат подминати ", сподели още шефът на Комисията по нравственос и феърплей.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР