Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че е добре запознат

...
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че е добре запознат
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Треньорът на "Зоря" има един и същи подход. Наясно съм с методите му

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов съобщи, че е добре осведомен с методите на наставника на " Зоря " Луганск Виктор Скрипник и ще употребява това в идния на следващия ден (21 октомври) мач от третия кръг на груповата фаза на Лига Европа.

" Треньор, който през всички тези години упражнява една и съща скица и метод на игра. Напълно наясно съм с неговия футбол, който изповядва. Трудно можем да се изненадаме. Разбира се, че всеки се стреми да изненада съперника. При него схемата на игра е една и съща във всички мачове през годините ", съобщи експертът на обичайна конференция преди мача.

Снимка: Lap.bg

Младенов ще може да разчита на всички свои футболисти, като само Бисмарк Чарлс, който е трайно контузен, тренира по самостоятелна стратегия.

" Нямаме проблеми с 99% от състезатели. Единствено Бисмарк Чарлс продължава възобновяване си. Изпълнява към този момент стратегия. Подобряваме физическото му положение и се надявам идващия месец да е на линия ", съобщи Младенов.

Снимка: Lap.bg

" Знаете ЦСКА във всички мачове излиза за победа. Този мач не би трябвало да е изключение. На мен ми се желае да покажем по-голяма успеваемост и в двете етапи на игра, както в отбрана, по този начин и в офанзива, с цел да се поздравим с успеха. Елементарни неща са, само че мъчно постижими. Имам цялостното доверие на всички състезатели. На който и да заложа знам, че ще отбрани себе си, тима и моя избор. Убеден съм ", сподели още той.

ЦСКА ще може да се радва и на поддръжката на почитателите. Те ще бъдат допускани на трибуните със " зелен документ ", както гласят ограниченията, които влизат в действие от на следващия ден. За задачата " алените " отвориха няколко пункта за проби, които да са разполагаем на последователите.

Снимка: Lap.bg

" Най-щастлив съм аз от това решение да бъдат позволени имунизирани почитатели на стадиона. Нашите почитатели знаят какво би трябвало да създадат и чакам с неспокойствие да изпълнят стадиона. Когато те са на разположение, ние се открояваме постоянно ", безапелационен е Младенов.

" Червените " имат една точка в актива си откакто в предишния кръг приключиха 0:0 с " Бодьо Глимт ", а на старта на акцията изгубиха от " Рома " в Италия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР