Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов се надява червените да покажат

...
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов се надява червените да покажат
Коментари Харесай

Стойчо Младенов посочи как ЦСКА може да прескочи Виктория Пилзен |

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов се надява " алените " да покажат воля и темперамент и да съумеят да надделеят над Виктория Пилзен в плейофа за влизане в групите на Лига на конференциите. ЦСКА загуби с 0:2 в първия мач преди седмица, а реваншът е на следващия ден от 20 часа на Националния стадион “Васил Левски ”.

" ЦСКА излиза с идентична настройка във всички мачове. Ще бъде мъчно, само че ще се постараем да надделеем. В първия мач оставихме Виктория да играе, само че тук би трябвало да сме по-агресивни и да пречупим съперника. Трябва те да се преценяват с нас, а не ние с тях. Това е въпрос на темперамент и воля. Ако не успеем да ги преодолеем, най-малко да създадем всичко допустимо за това и да проведем една борба.

Успяхме да убедим състезателите, че са играли на 40-50 % от опциите си в първия мач. Надявам се, че всички са разбрали, че в случай че покажат максимума от опциите си, ще успеем да спечелим.

В актуалния футбол мъчно може да се изненадаме. Както те знаят всички наши състезатели, по този начин и ние сме наясно с техните играчи и мощните им и слаби страни.
Нека не разясняваме кой ще извършва дузпите. Ако се стигне до углавен удар, ще видите кой ще бие.

Предстои ни доста работа и да успеем да изградим тим в идващите две години и да надделеем над Лудогорец в България ", разяснява Стойчо Младенов на конференцията преди мача.

Чешкият отбор е към този момент в София, като довечера ще направи публична подготовка на националния стадион.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР