Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев намери обяснение за загубата с

...
Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев намери обяснение за загубата с
Коментари Харесай

Белчев посочи виновника за загубата от Лудогорец

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев откри пояснение за загубата с 0:1 от Лудогорец. Наставникът уточни Георги Китанов за провинен, откакто стражът на " алените " сгреши съдбовно при гола на Върджил Мисиджан в 49-ата минута. Белчев посочи, че " армейците " се нуждаят от самообладание. 
" За страдание, видяхте гола, който ни вкараха, след груба неточност на нашия вратар. С 10 души изглеждахме дори по-добре. Не се получи обаче и за жалост разочаровахме почитателите ", разяснява преди Диема Спорт Белчев незабавно след дербито.

" Преди мача травмата на Рубен Пинто малко ни наруши ритъма на игра. Още търсим своето лице. Надяваме се в най-скоро време да бъдем още по-креативни и по-добри. Липсва ни търпението и самочувствието да играем футбол и несъмнено, скоростта в предни позиции. Днес не се получи играта - нито на Меркадо, нито на Киро Десподов ", сподели треньорът.

" Да оставим рецензията за съблекалнята. Надявам се в най-скоро време да си подобрим играта и да сме по-полезни за ЦСКА ", продължи Белчев.

" Не ме тормози Ботев. Трябва ние да си подобрим играта, това е главният проблем, това е истината. Надявам се да се получат нещата още в идващия мач ", добави наставникът на " алените ".



Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР