Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев и главният мениджър Стойчо Стоилов

...
Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев и главният мениджър Стойчо Стоилов
Коментари Харесай

ЦСКА се оплака от съдийството в мача с "Левски"

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев и основният управител Стойчо Стоилов показаха искания към съдията на мача с " Левски " Стефан Апостолов. Според двамата алените са били ощетени при равенството 2:2 на Националния стадион " Васил Левски ".

" Не разясня съдийството, само че през днешния ден то не беше с идентичен критерий, мисля че бяхме ощетени ", сподели Белчев и добави: " Оценката ми е, че през първото полувреме потегли добре мача. След гола, който получихме при започване на второто полувреме обаче приехме играта в нашата половина. Отстъпихме самодейността и мисля, че това беше казусът. "

Според него ЦСКА е трябвало да демонстрира неизменност през целия мач, а позволеният спад е повлиял за крайния резултат. " Необяснимо за мен, не бяхме покрай противника през втората част. Трябва да променим нещата, с цел да се получава играта ни. Ще играем във всеки мач за победа до края на сезона и ще забележим какво ще стане ", добави Белчев.

ЦСКА може да се окаже с закъснение от oсем точки от първото място, в случай че " Лудогорец " победи " Берое " вкъщи в последния мач от 30-ия кръг. " Нека да свърши мачът в Разград и ще забележим дали е свършило шампионата ", сподели Стоилов.

" Много тъпо, че би трябвало да разяснява съдийството, само че то беше главен фактор, с цел да се добере " Левски " до точката. Три пъти се икономисва втори жълт картон на Давид Яблонски, за Буш обстановката е идентична с тази от Разград, а на Жеферсон дори няма фаул, а той го гони. Явно се прави всичко допустимо да се реши шампионата рано-рано. Г-н Ганчев през вчерашния ден сподели доста вярно всичко ", добави Стоилов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР