Треньорът на ЦСКА - София Саша Илич възнамерява да възложи

...
Треньорът на ЦСКА - София Саша Илич възнамерява да възложи
Коментари Харесай

Гласят Линдсет за опорен халф

Треньорът на ЦСКА - София Саша Илич има намерение да разпореди повече отбранителни задания на норвежеца Джонатан Линдсет през пролетния полусезон, написа “Тема Спорт ”. Той е споделил проектите си пред виновните фактори на “Армията ” по време на една от селекционните срещи в клуба. 

“Червените ” са покрай привличането на нападателен полузащитник от Бразилия. При реализирането на този трансфер точно въпросният плеймейкър ще работи на позицията зад централния нападател, до момента в който Линдсет предпочитано ще е употребен в предмостието на защитата, където игра и в няколко мача от есента. Там той може да си партнира с Тимо Вион, Жеферсон или Амос Юга, който обаче изигра най-силните си мачове през есента в центъра на отбраната. Илич се принуди да върне опитния централноафриканец в ядрото на защитата, с цел да има човек в тази зона, който да умее да изнася топката. 

Линдсет е един от дребното футболисти на ЦСКА - София, които могат да печелят терен с топката в краката в средата на терена. Той не се тормози и да поема отговорност във значимите моменти, като непрекъснато е деен и снове из всички зони на игрището. 

В предходния му тим - Сарпсборг, също е бил употребен както като нападателен, по този начин и като отбранителен халф, а даже и по фланговете. 

Линдсет дойде на “Армията ” при започване на август и бързо се трансформира в съществена фигура в отбора. Изигра 20 мача, в които се разписа един път и даде една асистенция. От него се чака да има основна роля напролет, откакто към този момент е изцяло приспособен към тима и шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР