Треньорът на ЦСКА - София Саша Илич получи добри новини

...
Треньорът на ЦСКА - София Саша Илич получи добри новини
Коментари Харесай

Само Турицов не тренира с “червените”

Треньорът на ЦСКА - София Саша Илич получи положителни вести в първата подготовка след равенството с Локомотив (Пловдив) в събота. Четиримата футболисти, които бяха заболели през предходната седмица - Дюкенс Назон, Тибо Вион, Лазар Туфегджич и Браян Морено, са изцяло възобновени и взеха присъединяване във вчерашното занятие наедно със съотборниците си. 

Първите двама стиснаха зъби и играха против “черно-белите ”, въпреки че бяха упражнявали единствено по един път преди мача. На цялостни обороти се готвиха и Енес Махмутович и Дауда Бамба, които през предходната седмица имаха проблеми с леки контузии. 
 Проблемите за Дауда Бамба не престават Проблемите за Дауда Бамба не престават
Единственият контузен в състава на ЦСКА - София остава Иван Турицов. Той е с преразтегната вътрешна връзка на дясното коляно и ще пропусне идното в неделя посещение на ЦСКА 1948. Очаква се бранителят да бъде подготвен за семейството на Спартак (Варна) идната седмица. 

“Тема Спорт ”

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР