Треньорът на ЦСКА-София Нестор ел Маестро е уволнен. Това .

...
Треньорът на ЦСКА-София Нестор ел Маестро е уволнен. Това .
Коментари Харесай

ЦСКА-София уволни Ел Маестро и назначи Стамен Белчев

Треньорът на ЦСКА-София Нестор ел Маестро е уволнен. Това. Освобождаването на английския експерт от сръбски генезис идва 48 часа след.

Мястото на Ел Маестро, който е уволнен от алените за повторно, ще бъде заето от Стамен Белчев. Белчев ще застане отпред на отбора за трети път. До момента той водеше дублиращия тим в Трета лига. Белчев ще даде конференция в сряда заран на националния стадион “Васил Левски “.

Първият престой на Ел Маестро в Борисовата градина бе през сезон 2018/19.

„ След незадоволителните резултати в последните мачове управлението на ЦСКА взе решение да освободи старши треньора Нестор ел Маестро и помощниците Никон ел Маестро и Александър Гицов. Благодарим на досегашния треньорски щаб за работата и им пожелаваме триумф в бъдещите инициативи!

На тяхно място отпред на отбора застава Стамен Белчев с асистент някогашният състезател на ЦСКА Анатоли Нанков. Бившият пазач на „ армейците “ Стоян Колев резервира позицията си треньор на вратарите. Анализатор на отбора ще бъде Христиан Христов ”, обявиха от клуба.

След 29 кръга в шампионата ЦСКА-София е на трето място в класирането с 60 точки, на девет зад водача Лудогорец, който е с мач по-малко, и на една зад втория Черно море.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР