Треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич отправи предупреждение към младежкия национал

...
Треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич отправи предупреждение към младежкия национал
Коментари Харесай

Треньорът на "ЦСКА-София" предупреди талант на тима

Треньорът на " ЦСКА-София " Милош Крушчич насочи предизвестие към младежкия национал Тонислав Йорданов, че чака да промени някои свои черти на терена и в характера, с цел да го остави в отбора. 21-годишният нападател изнесе мощни мачове през есента в " Литекс ", където беше чартърен, и в този момент води зимна подготовка с " ЦСКА-София ".

" Тонислав Йорданов има огромен гений и той е бъдещето. Но би трябвало да се работи с него, а и той би трябвало да промени някои неща. Може да стане добър футболист. Въпросът дали ще остане при нас към момента е открит ", разяснява Крушчич при завръщането на тима от лагера в Турция.

Сръбският експерт изрази удовлетворение от показаното от играчите досега. " Доволен съм от лагера. Първият стадий бе ориентиран към работата на футболистите за физическата им мощ. Успяхме да работим за тактиката и модела, по който желая да наподобява тима. Отработихме всичко, което бяхме възнамерявали ", разяснява той.

Крушчич не изключи опцията отборът да си остане единствено с едно зимно попълнение - Ахмед Ахмедов от " Дунав ". " Ръководството води договаряния с няколко футболисти, само че по какъв начин ще завършат те не се знае. Информацията, която имам не е точна за момента. Искам да бъде притеглен състезател в нападателен проект, само че не централен нападател. Ахмедов се вписа в тима. Естествено му би трябвало време, с цел да се нагоди. Въпросът дали ще се разделим с някой футболист зависи от това дали и какъв състезател ще дойде. Нищо ужасно няма да се случи, в случай че не дойдат нови футболисти. Тези, с които разполагам в този момент са страхотни, само че в случай че пристигна ново попълнение, то ще бъде, с цел да усили конкуренцията ", съобщи сърбинът.

Той добави, че възобновеният от контузия Енрике Рафаел е възобновил тренировки и евентуално ще се появи в игра в някоя от контролите на лагера в Испания, който стартира от неделя. Крушчич сбито добави, че различен бразилец от отбора - Жеферсон, си е бил в София, до момента в който тимът е упражнявал в Турция, само че не посочи каква е контузията му.

Нападателят Али Соу пък дефинитивно удостовери, че е пропаднала опцията да премине в египетския " Ал Ахли ". " Чувствам се добре, благополучен съм тук. Мислите ми са да остана. Информациите за трансфер не ми повлияха, само че имаше мисли в главата ми. Аз съм състезател, който желая да се съсредоточвам върху тренировката си. Щастлив съм да остана в тима. Имах оферта от " Ал Ахли ", само че я отхвърлих ", съобщи гвинейският нападател.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР