Треньорът на ЦСКА Саша Илич остана доволен от показаното от

...
Треньорът на ЦСКА Саша Илич остана доволен от показаното от
Коментари Харесай

Илич: Доволен съм, защото завършихме един много тежък подготвителен цикъл

Треньорът на ЦСКА Саша Илич остана удовлетворен от показаното от неговия тим в другарската среща против Тирол, извоювана от " алените " с 2:1. Специалистът открои Кордоба, като съобщи, че някои от играчите изостават във физическо отношение.

" Доволен съм, тъй като завършихме тежък лагер. Бях уверен, че ще бъде мъчно за играчите в този мач, тъй като доста работиха. Има неща, които би трябвало да подобрим, само че съм удовлетворен. Няма по какъв начин да сме свършили цялата работа, само че шампионата не ни чака. Трябва да бъдем подготвени физически за него и да продължим да се подобряваме във всеки един съставен елемент ", стартира Илич.

" Мисля, че сме на верния път. Имаме играчи, които се оправят задоволително добре и прогресират. Никога не мога да бъда изцяло удовлетворен от селекцията. Не успяхме да използваме някои от новите попълнения. Назон беше с националния тим и не е провеждал подготовка с нас ", добави той.

" Тепърва тези играчи, които се причисляват, би трябвало да работят доста по-усилено, с цел да настигнат другите. Ясно е, че Кордоба е разлика за нас. Той игра през целия сезон досега и е в положително положение. Естрада физически не е подготвен, само че последователно ще стане ", продължи експертът.

" Въпросите за Асприля и Илиев са към управлението. Качествени играчи са и са добре пристигнали. Като ширина на състава, сме окей. Не мога да кажа и за Назон, управлението взема решение там също. Има положителни млади играчи, не е единствено един. Затова са в състава и водят подготовка с нас. Много работят. Трудят се и съм удовлетворен ", приключи Саша Илич.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР