Треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира първата зимна контрола на

...
Треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира първата зимна контрола на
Коментари Харесай

Саша Илич бесен след първата зимна контрола: Загубихме ритъм, решенията бяха грешни

Треньорът на ЦСКА Саша Илич разяснява първата зимна контрола на „ алените “, изгубена с 0:1 от японския Санфрече Хирошима. Сърбинът обърна внимание на трите анулирани гола на ЦСКА и регистрира голям брой съдийски неточности. Заедно с това сърбинът потърси виновността и в своя отбор, изключително през втората част, предава Блиц Спорт.

“Добър мач стана. Със сигурност първото полувреме беше по-добро, само че през второто изгубихме темп и всяко решение, което вземахме, изглеждаше като неверно. За нас това е първи мач. Последваха и доста съдийски неточности през второто полувреме и е мъчно да се разяснява това, което се случи.

Знаехме какъв мач ще играем, ясно е, че резултатите не са ни нужни към този миг. Имахме и положително, и неприятно показване в днешния дуел “, съобщи сърбинът, след което бе запитан за представянето на новото попълнение Тобиас Хайнц, който дебютира през днешния ден за „ армейците “, както и за опцията отборът му да бъде заздравен с още играчи.

Хайнц желае, огромен експерт е, бързо съумява да свикне с условията и откакто напредне физически, мисля, че ще може да оказва помощ още повече.

Искаме да създадем по този начин, че да вземем хора, които да вдигнат класата в нашия тим и които ще вършат разлика. Ако няма такива, ще играем с тези, които имаме ”, съобщи Илич.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР