Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще има решаващата дума

...
Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще има решаващата дума
Коментари Харесай

Ел Маестро с последната дума за контролите на ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще има решаващата дума по отношение на противниците, които отборът ще срещне по време на зимната си подготовка, написа „ Тема Спорт “.

Както е известно, алените се събират за наложителните медицински и функционални проучвания на 5 и 6 януари, а по-късно една седмица ще упражняват при домашни условия въз основата си в Панчарево. За тогава не са планувани инспекции.

На 14-и армейците отпътуват за турския курорт Белек, където ще останат до 4 февруари. В южната ни съседка ЦСКА ще изиграе 4 или 5 контроли, като досега е явен противникът единствено за една от тях – вторият във краткотрайното класиране на австрийския хайлайф Щурм Грац.

Двубоят е плануван за 25 януари. Нестор Ел Маестро води черно-белите през сезон 2019/20, откакто в предходната акция за първи път бе отпред на алените. Тогава в състава бяха актуалният футболист на алените Емануел Шакич, както и Кирил Десподов.

На „ Армията “ към момента разискват съперници за останалите си спаринги. Сред разновидностите са отбори от Полша и Южна Корея. Проведени са предварителни диалози и с други клубове, а решаващата дума ще е на треньора Ел Маестро. Той прави деликатно изследване на възможните съперници, след което ще даде на управлението оценката си дали сходни мачове ще са потребни на тима му.

Припомняме, че точно зимната подготовка през сезон 2018/19 се трансформира в разковничето за уволнението на Нестор Ел Маестро в навечерието на пролетния дял. Тогава ЦСКА записа 2 победи, 1 тъждество и 4 загуби и сърбинът бе освободен поради слаби резултати. Той сигурно не желае тази обстановка да се повтаря и в този момент, а също така би трябвало да приготви състава си по оптимално добър метод за преследването на купата след завършването на нежеланата трета позиция през есента.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР