Треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро призна, че тежкото

...
Треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро призна, че тежкото
Коментари Харесай

Ел Маестро: Паднахме заслужено, предстои ни много работа

Треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро призна, че тежкото проваляне от Сепси в Лигата на конференциите е изцяло справедливо. Специалистът разгласи, че пред него и тимът следва доста работа. Ето какво още сподели той:

" Не би трябвало да забравяме този мач, а да го проучваме. Имаме доста работа за извършване. Сепси бяха по-добри от нас и в двата мача. Предстоят тежки времена за нас, само че няма какво друго да създадем с изключение на да работим. След 0:1 постоянно ще е съвсем невероятно да се върнеш в мача. Започнахме с добра експанзия, вярвахме че можем да създадем нещо...

Последните два гола бяха безусловно ненужни. Спряхме да гоним противника, въобще спряхме да играем. Играхме с друга тактичност от първия мач, само че имахме същите проблеми. Не бяхме сигурни, очевидно не е имало задоволително време да ги поправям грешките.

ЦСКА би трябвало да се върне неотложно към успехите. Днес опитахме нещо коренно и друго с тази висока преса. Трябваше да поемем доста рисове, тъй като бяхме в сложна обстановка. Както постоянно във футбола - най-важното е резултата. Трябва да спечелим още в неделя, нещо в което не се колебая ".

   
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР