Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде пресконференцията си преди дербито

...
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде пресконференцията си преди дербито
Коментари Харесай

Пенев: Отбори се съюзяват срещу ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде конференцията си преди дербито с Левски, което е на следващия ден от 17:15 часа на "Васил Левски ". И при днешната медийна изява на треньора на "червените " акцент бяха съдиите, които той непрестанно подлага на критика. "Няма да спра, в случай че не престават по този метод ", размаха им пръст Пенев.

За рефер на дербито на следващия ден е назначен Станислав Тодоров от Шумен.

Пенев този път освен подлага на критика съдиите, а и атакува тимовете от първата шестица без да прецизира кои тъкмо. Според него имало клубове, които са съюзени и играят против ЦСКА.

"Влизаме в мача с Левски като главен съперник за купата. Радваме се на положителните резултати, удовлетворени сме и желаеме да продължим в същата линия. Длъжни сме да се оправим. Убеден съм, че ще имаме добър резултат. Винаги има “жертви” след мачовете, само че ще се оправим. Не желая да лаская никой и да си слагаме ненужно медали, само че тимът играе добре. Повиши равнището, което ме радва. За малко изградихме жанр, който ще надграждаме. Работим с цел да спечелим всички мачове. Никакво подценяване, както оня ден в първите 15-20 минути. Подаръци не желая да се вършат. Ако са по-добри, да завоюват. Но безусловно никакви дарове ", разяснява Пенев.

"Един футболен мач има три знака. Винаги гоним успеха. Не е невероятно да се получи и друго, само че не го мислим. Футболистите схващат, че отпущането не би трябвало да се повтаря - нито първоначално, нито в средата, нито в края на мача. Разчитам на безусловно всички футболисти. Те са с контракт и до последния ден би трябвало да си поемат отговорностите ", сподели Пенев, след което разяснява назначението на Станислав Тодоров: "Много закъсняхте с този въпрос. Онзи ден коментатора споделя “дано главната тематика не са съдиите”. Първото му изречение е това. Току-що бяхме изпълнили център. Какво повече да разясня? Пишете самоуверено, коментирайте! Или имате възбрана? Не желая да се занимавам със съдии и БФС, само че няма да спра, в случай че не престават по този метод. Тези пречат. Лошото и жалкото е, че го вършат преднамерено, за. Затова футболът е на много ниско равнище - и клубен, и народен. Ще уточним какво ще пием - шуменско ли, софийско ли? Първо би трябвало да ограничим дейностите на избрани хора, които управляват мачовете. Да знаят по кое време се демонстрира и по кое време не картон. Съгласен съм да се демонстрират, само че критерият да е идентичен. А в този момент критерият е друг. Има съдии, които се държат доста безочливо и надменно, усмихват ти се тъничко и знаят, че няма да отсъстват от терените”, добави треньорът на ЦСКА.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР