Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович даде пресконференция преди мача с

...
Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович даде пресконференция преди мача с
Коментари Харесай

Бруно Акрапович: Всички в ЦСКА бяхме изненадани от решението на Ганчев, той ми подари силен отбор

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович даде конференция преди мача с Черно море, който е на следващия ден. Ето какво сподели той пред медиите:

" Готови сме за мача с Черно море. Винаги съм казвал, че имаме проект Б и проект В - проект Б е Кайседо, проект В е Бисмарк. Единият е регистриран, ще може да играе. А Бисмарк се надявам другата седмица да е на линия.

Всички бяхме сюрпризирани от решението на Гриша Ганчев. Това се е случило. Трябва да го приемем като експерти. Тази обстановката не е по-лоша от тази, която имах като футболист. Говорих с тима. За мен не е нещо ново. Просто това е миг, който би трябвало да бъде бързо. Ние сме експерти. Трябва да се концентрираме за идващия мач. Искам играчите да се раздават на терена и да дават всичко от себе си.

Аз мога да приказвам единствено за идващия мач. Това ме интересува. Аз съм треньор, грижа се за спортни неща. Благодаря на господин Ганчев. Той ми подари мощен тим. И желая да не преставам в тази посока. Искаме да зарадваме нашите почитатели с победа.

Играчите не са се радвали на новината. Те се мотивираха да се раздават повече и да зарадват почитателите. Трябва да влизаме в единоброства, да сме нападателни на терена и да събираме точки.

Надявам се с нашите дейности на терена да даваме позитивизъм. Трябва да покажем, че нищо не може да ни повлияе. Това, което виждам като реакция при тях е напълно положителна. ЦСКА е най-големия тим, отново го споделям. Това няма да се промени.

Клубът действа по този начин. Играчи идват и си отиват. Това не е единствено тук. Имаме хора, които да ги заменят. Имаме доста мощен тим, въпросът е да го демонстрират всяка седмица. В някои играчи виждам огромно развиване. И в бъдеще ще има интерес и предложения към наши футболисти.

Жеферсон е покрай завръщане. Не желая обаче да пожертвам с него. Времето е студено, допустимо е да се контузи отново. Когато той е на 100% ще играе. Бисмарк се раздава. Уникално възприятие е да гледаш това младо момче да се раздава на терена. Той желае да играе. Там обстановката е по-трудна. Надявам се идната седмица да се подобрят нещата ", съобщи още той. " Аз постоянно си пущам най-силния тим. Ако влезем с мисъл за жълти картони, ще се получат и повече картони. Имаме задоволително играчи, които да заменят хората, които са осъдени.

Черно море един мощен тим, който има добър жанр. На всеки тим ще е мъчно да играе против тях. Но ние сме в серия. Какво бих на притежателите? Утре да се върнат на работа и да създадем ЦСКА още по-голям, в сравнение с е ", добави Акрапович.
 Марков: Пълен парадокс е ЦСКА да се сплотява с който и да било!
Марков: Пълен парадокс е ЦСКА да се сплотява с който и да било!

" Правят се интриги "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР