Треньорът на Славия Златомир Загорчич говори след загубата с 1:2

...
Треньорът на Славия Златомир Загорчич говори след загубата с 1:2
Коментари Харесай

Загорчич се ядоса на феновете на Славия: Идвайте на стадиона и подкрепяйте отбора

Треньорът на Славия Златомир Загорчич приказва след загубата с 1:2 от Локомотив Пловдив в София. Той влезе в вербален спор с част от почитателите на " белите " на полувреме на мача. Той показа, че част от виковете на последователите са го ядосали. 

" Много е разочароващ. В целия мач играхме на положително равнище. Опитахме да вкараме голове, имахме положения, греда. Допуснахме две груби неточности и ни вкараха голове. Трябваше да почистим топката в тъч или корнер. Продължаваме да вършим едни и същи неточности, което ме ядосва ", сподели Загорчич. 

" Понякога с опитните играчи е по-лесно да се завоюва мача. По една неточност на полувреме ни струваше доста. По-опитният футболист играе по-елементарно. Не се предаваме и гледаме напред. Доволен съм от момчетата от школата, които влязоха в игра ". 

" Ако идваш на стадиона, подкрепяй си тима. Дразнеше ме, че непрекъснато викаха, дори не знам и какво. Идвай на стадиона и подкрепяй тима си. Неща, които споделиха почитателите през днешния ден ме ядосаха ", приключи Заги. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР