Треньорът на Септември (Сф) Славко Матич напусна поста си. От

...
Треньорът на Септември (Сф) Славко Матич напусна поста си. От
Коментари Харесай

Шестата треньорска смяна в Първа лига е факт

Треньорът на " Септември " (Сф) Славко Матич напусна поста си. От клуба оповестиха, че раздялата е по взаимно единодушие. Новината пристигна ден след загубата на " Септември " с 0:1 от " Славия ", която бе осмата за отбора под управлението на Матич от началото на сезона. След този мач " Септември " е на 14-о място от 16 тима с актив от 9 точки (2 победи, 3 равенства).

За напускането на Матич се заприказва още при започване на седмицата, когато той пропусна подготовка на тима. Тогава се появи информация, че сърбинът е получил доста добра оферта от африкански клуб. Матич обаче отхвърли и изясни отсъствието си с пътешестване до Черна гора за възобновяване на треньорския лиценз. От " Септември " също отхвърлиха, че считат да сменят треньора.

Сега, откакто смяната стана факт, тимът ще бъде воден най-малко краткотрайно от някогашния национал Светослав Петров, който работи в школата на клуба. Това бе доказано от президента на " Септември " Румен Чандъров. Именно Петров ще води отбора в семейството против " Левски " на 16 октомври от XIV кръг.

Това е шестата треньорска промяна в Първа лига от началото на сезона. Още преди да стартират формалните мачове Радослав Митревски напусна " Пирин " и бе сменен от Красимир Петров. След това Азрудин Валентич подаде оставка в " Ботев " (Пд), като мястото му зае хърватинът Желко Копич. След това Тодор Киселичко размени Васил Петров в " Спартак 1918 " (Вн), а бразилецът Даниел Моралес бе върнат в " Ботев " (Вр), откакто там напусна Росен Кирилов. Последната смяна бе в " Хебър " - италианецът Фулвио Пеа бе сменен от помощника си Владимир Манчев.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР