Треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун похвали Александър Везенков и

...
Треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун похвали Александър Везенков и
Коментари Харесай

Треньорът на Сакраменто Кингс хвали Везенков

Треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун похвали Александър Везенков и съобщи, че българинът получава повече игрово време, защото се усеща все по-комфортно на паркета.

Везенков направи най-хубавия си мач против Финикс Сънс, записвайки 14 точки, 3 битки, 2 асистенции и 3 откраднати топки за 20 минути против " слънцата ".

" Най-голямата ни победа беше при битката в нахлуване. Барнс и Сабонис хванаха по четири битки, а Саша се включи от пейката с три много значими битки в нахлуване. Той знае по какъв начин да играе, не е елементарният новобранец ", показа Браун, представен от Гонг.

" В кариерата си е имал съществени моменти, мачове и стрелби. Колкото повече време минава, толкоз по-комфортно стартира да се усеща на терена.

Той може да вкарва по всевъзможни способи, да взима битки в нахлуване и да стреля тройки. Опитен състезател е и знае по какъв начин да вземе това, което ти дава отбраната. Везенков е кадърен, към този момент получава повече игрово време и се усеща все по-комфортно ", добави наставникът на " кралете "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР