Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан коментира за пореден път

...
Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан коментира за пореден път
Коментари Харесай

Зидан увери: Ако аз съм проблемът, напускам още утре

Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан разяснява за следващ път отпадането на отбора си от Леганес на 1/4-финалите за Купата на краля.

Специалистът съобщи в прав текст, че в случай че ръководителите на клуба пожелаят, той е подготвен да освободи поста си.

" Готов съм да си потегли още на следващия ден. Най-вече в случай че усетя, че футболистите ми не схващат моите хрумвания.

Виждам обаче, че имам цялостната поддръжка на клуба, на президента и на тима. Чувствам се задоволително мощен, с цел да трансформира обстановката.

 Кристиано Роналдо: Основната ни цел е Шампионската лига
Роналдо проговори за проблемите на Реал и отсече: Няма да се предадем!

" Шампионската лига е най-важният трофей "

Ще се измъкнем от това усложнение. Можем и да спечелим Шампионската лига. Ще сторим всичко по силите си в този шампионат. Ясно е какви са задачите до края на сезона. Всеки може да мисли каквото си желае, само че аз ще се пробвам да се развъртвам като треньор и да върша нещата по-добре.

Онзи ден останах доста отчаян, тъй като не чаках такова нещо, само че това е футболът. Аз съм отговорен за това, че не спечелихме против Леганес. Изглежда, че не съм стимулирал задоволително тима. Трябва да излезем от тази рецесия с доста работа ", безапелационен бе Зизу.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР