Треньорът на прие тежко загубата с 1:4 от в първия

...
Треньорът на прие тежко загубата с 1:4 от в първия
Коментари Харесай

Куман: ПСЖ ни превъзхожда по много показатели

Треньорът на одобри тежко загубата с 1:4 от в първия 1/8-финален конфликт сред двата отбора на " ". Той обаче призна, че сега френският първенец превъзхожда неговия отбор по доста индикатори и резултатът отразява тъкмо това.

" Резултатът не демонстрира какъв брой по-добър бе ПСЖ. Те бяха доста по-ефективни от нас. Първото полувреме бе по-равностойно и при 1:0 Дембеле пропусна страховит късмет да направи 2:0. През втората част имахме доста повече проблеми в отбрана. ПСЖ сподели, че във физическо отношение ни превъзхожда. Трябва да признаем, че те бяха по-добрият тим през второто полувреме. Видя се, че имат по-завършен състав и би трябвало да приемем това. Има доста какво да подобряваме в играта ни. Знаехме, че нещо сходно може да се случи, тъй като се изправихме против доста мощен противник - физически и от позиция на опит. Всъщност, те ни превъзхождат по доста индикатори ", съобщи Куман.

Нидерландецът призна, че възможностите на отбора му са дребни в реванша при този резултат.

" Мога да ви заблуждавам, само че истината е, че при 1:4 възможностите ни в реванша не са огромни. Този мач демонстрира какъв брой доста имаме да подобряваме, с цел да достигнем нужното равнище за Шампионската лига ", добави експертът.

Лига Европа кръг, вторник 16 февруари  Барселона 1:4краен резулат  Пари Сен Жермен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР