Треньорът на Порто Серджо Консейсао сподели, че очаква неговите футболисти

...
Треньорът на Порто Серджо Консейсао сподели, че очаква неговите футболисти
Коментари Харесай

Серджо Консейсао: Искам да сме агресивни и интелигентни

Треньорът на Порто Серджо Консейсао показа, че чака неговите футболисти да работят нападателно и интелигентно против Интер в мача реванш сред двата отбора от осминафиналите в Шампионската лига.

" Драконите " одобряват италианския гранд във вторник (14 март) от 22.00 часа на своя " Ещадио До Драгао " след минимална загуба с 0:1 в първия дуел, а съгласно Консейсао утрешният дуел ще бъде доста сложен.

" Искам тимът ми да бъде нападателен и образован. Трябва ни интензитет и преса против тим, цялостен с отлични играчи. Познаваме противника, само че знаем и на какво сме способни ние. Ще бъде равносилен и доста сложен за игра мач ", съобщи наставникът на Порто по време на своята конференция.

Според португалският експерт ключът към триумфа на Порто против Интер се крие в това " драконите " да не изневерят на стила си на игра.

" Изиграли сме половината от 180 минути. Имаме още час и половина, с цел да създадем поврат. Доколкото ги познавам, това, което желаят почитателите на Порто, е единствено победа. Дали ще бъде с цигулка или акордеон, за тях няма значение. Подготвяме се за мача, като за тези мачове на високо равнище е значимо да играем в нашия жанр. Да се приспособяваме към противника може да не свърши работа ", разяснява Серджо Консейсао.

Ако Порто съумее да отстрани в утрешната вечер Интер, то отборът ще се класира за своя общо трети четвъртфинал в Шампионската лига под управлението на Консейсао, който води отбора от лятото на 2017 година.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР