Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел коментира ситуацията при

...
Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел коментира ситуацията при
Коментари Харесай

Тухел може да накаже Мбапе за избухването при смяната

Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел разяснява обстановката при промяната на Килиан Мбапе в мача с Монпелие (5:0). В 68-ата минута немският експерт реши да извади 21-годишния нападател, който обаче не одобри добре това решение и влезе в остро спречкване с наставника.

“Аз съм треньорът. Ако някой би трябвало да взема решение кой да влезе и кой да излезе от игра, това съм аз. Килиан е доста образован състезател и знае какво направи. Той не обича да бъде сменян, само че никой не обича да бъде сменян. Това не са хубави фрагменти, само че ние не сме единственият клуб, на който да му се е случвало сходно нещо. Не е добре, тъй като това отваря тематика за отрицателни диалози против клуба, а това е неприятно. Не съм сърдит, само че съм печален, тъй като това не бе належащо. Обясних му за какво взех това решение и постоянно ще бъде по този начин. Аз постоянно ще бъда индивида, който взема решенията. Не играем тенис, а играем футбол и би трябвало да има почитание към всички”, съобщи Тухел.

Германецът не отхвърли опцията да накаже Мбапе за тази му постъпка, като съобщи, че ще реши откакто преспи.

“Не знам, би трябвало да помисля. Първо желая да се наспя. Ще взема решение. Имаме подготовка в 11 часа и тогава ще приказваме за мача с тима. Може и да приказвам с него самостоятелно. Ще преценява откакто се наспя”, добави наставникът.

Лига 1 22 кръг, събота 1 февруари  Пари Сен Жермен 5:0краен резулат  Монпелие
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР