Треньорът на Милан - Стефано Пиоли заяви, че росонерите трябва

...
Треньорът на Милан - Стефано Пиоли заяви, че росонерите трябва
Коментари Харесай

Стефано Пиоли: Контузията на Кяер ни принуждава да потърсим нов защитник

Треньорът на Милан - Стефано Пиоли съобщи, че " росонерите " би трябвало да се подсилят в отбрана през януарския трансферен прозорец.

" Идеите ни за трансферния пазар са ясни. Контузията на Кяер ни принуждава да потърсим нов бранител. Не съм отправял други претенции към управлението. Мисля, че съставът ми е допустимо най-завършен. Искаме и новият защитник да бъде приключен, т.е. да е добър в обстановките един на един, да е самоуверен и да е добър плеймейкър, който да може да взема верните решения, когато топката е в него. Няма да бъде елементарен трансферен прозорец за никого, само че съм уверен, че ще намерим верния състезател.

Златан Ибрахимович е подготвен за игра, както и Оливие Жиру. Ще забележим кой ще бъде титуляр. Дали ще можем да ги забележим по-често дружно на терена? Решенията ми ще зависят от тяхното положение и от обособените мачове. Жиру стартира добре, след което имаше някои проблеми. Сега обаче той е по-добре и чакам доста от него. Играта с двама играчи е решение, което към този момент сме тествали. Ще гледаме мач за мач.

Утре ще се надигнем против друг тим откъм техника и душeвност. Жозе Моуриньо свърши отлична работа. В последното си посещение за 2021-а той завоюва в Бергамо (4:1 над Аталанта - б.р.). Целта му е да се завърне в Шампионската лига, тъй че това ще бъде значим мач.

Сблъсъкът на следващия ден е с цената на три огромни точки. Случаите на ковид? Всички тимове почитат протоколите. Моментът е внимателен за всички, никои не очакваше толкоз доста инфектирани. Тъжно е да забележим по-малко почитатели на стадионите, само че с цел да ги виждаме там, би трябвало да почитаме разпоредбите ", сподели Пиоли.
 Рафаел Леао ще бъде заплатен с нов контракт
Рафаел Леао ще бъде заплатен с нов контракт

Чакат сътрудника му в Милано
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР