Треньорът на Милан Стефано Пиоли остана много доволен от представянето

...
Треньорът на Милан Стефано Пиоли остана много доволен от представянето
Коментари Харесай

Пиоли: Лука Йович има повече качества от това, което показва

Треньорът на Милан Стефано Пиоли остана доста удовлетворен от представянето на младите футболисти в тима след успеха с 4:1 над Каляри за Купата на Италия. Той се изрече ласкаво и за нападателя Лука Йович. 

„ Не бих споделил, че през днешния ден сме надскочили упованията. Няколко от момчетата бяха нервни първоначално, само че откакто поведохме, за тях стана по-лесно. Това са футболисти с гений и най-много вярно отношение. Понякога е по-лесно да работиш с млади играчи, различен път - не, само че тяхната настройка демонстрира, че в академията на Милан се работи добре ”, съобщи Пиоли след дуела на „ Сан Сиро “.

“Убеден съм, че Йович има повече качества от това, което демонстрира. Искам от него да е по-уверен в себе си, тъй като разполага с всичко належащо да е страховит футболист. Лука имаше тежко лято, пристигна при нас без да е играл, само че в този момент е положително физическо и психическо положение ”, изясни треньорът за сръбското острие на Милан.

Накрая Пиоли сподели за Йович: „ Йович е мощен в наказателното поле, също така е и комбинативен. Всичко опира до неговата упоритост “.

„ Искаме да спечелим Купата на Италия. Да, Серия А и Лига Европа са целите ни, тъй като дават късмет да се класираме за Шампионската лига, само че няма да подценим и Купата “, изрази упоритости треньорът на „ росонерите “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР