Треньорът на Милан - Стефано Пиоли борбата за титлата в

...
Треньорът на Милан - Стефано Пиоли борбата за титлата в
Коментари Харесай

Стефано Пиоли: Изборът ми за утре няма да бъде лесен

Треньорът на Милан - Стефано Пиоли битката за купата в италианската Серия А и опцията за още нови попълнения до края на трансферния прозорец. Специалистът приказва пред медиите преди утрешното локално дерби с Аталанта.

" Знаем по какъв начин протече предишният сезон и той сътвори богат опит, който продължаваме да носим напред с възторг и ясно схващане. Подготвихме се за мача добре. Аталанта са доста мощен тим и ги познаваме добре. Готови сме да покажем нашия метод на игра на терена. Този дуел ще бъде стъпка за нашия напредък.

Ще можем да забележим нашето показване, като всеки мач ти дава хрумвания. Те смениха някои от играчите си, само че не и основите си. Комбинират организация, интензитет и качество. Това е пряк конфликт и значим дуел, който идва рано в програмата. Трябва да го посрещнем по допустимо най-хубавия метод.

Де Кетеларе се оправя сносно на всички места в офанзива, само че най-много като трекуартиста или втори нападател, а не като крило. Мисля, че ще бъде мъчно за него да започва отдясно, и щом Шарле е трекуартиста, тогава той ще играе там. Той е доста интелигентно момче, който учи езика и демонстрира своето приложение.

Тонали може да стане приключен халф. Той се нуждае от опит в избрани обстановки. В него открих младеж с невероятни покорност и предпочитание за работа. Той знае, че би трябвало да продължи по същия път и да бъде упорит, тъй като разполага със страховит капацитет. Но би трябвало да резервира тези блян, благотворителност и възприятие на миланизъм. Когато играеш със пристрастеност, ти можеш да даваш повече.

Има 7-8 мощни тима, шампионата е много уравновесено. Ще гледаме мач за мач. Трябва да продължим нашия път и да работим, с цел да ставаме все по-конкурентоспособни. Играчите би трябвало да работят старателно, с цел да ме провокират. Изборът ми за на следващия ден няма да бъде елементарен, само че би трябвало да пусна най-хубавия стартов състав. Имаме доста офанзивни варианти като Дивок Ориги, Алексис Салемакерс, Де Кетеларе и Оливие Жиру, който към този момент е по-добре.

Можем да останем рискови за съперника. Утре Раде Крунич няма да бъде разполагаем поради дребен мускулен проблем, като ще забележим какъв брой е неприятно ситуацията. Томазо Побега обаче преодоля своя проблем и е подготвен за игра. Откъм брой халфове нищо не ни липсва, защото разполагаме с петима. Този сезон няма да употребявам Крунич в тройката зад нападателя ", сподели Пиоли.
 Милан победи Удинезе с 4:2 в Серия А
Милан се постара много за първа победа на старта на Серия А

Реализираха цялостен поврат
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР