Треньорът на Милан Стефано Пиоли бе доволен от равенството като

...
Треньорът на Милан Стефано Пиоли бе доволен от равенството като
Коментари Харесай

Стефано Пиоли: Допуснахме наивен гол, но показахме характер

Треньорът на Милан Стефано Пиоли бе удовлетворен от равенството като посетител на Ювентус в дербито от 4-ия кръг на Серия " А ". Двубоят приключи 1:1, а " росонерите " изравниха 15 минути преди края.
 Ювентус - Милан 1:1 в мач от Серия
Милан не се даде на Ювентус и остави " Старата госпожа " в зоната на изпадащите

1:1 след здрава борба в Торино

" Дойдохме в Торино за успеха. Ювентус доминираше в първите 20 минути, само че с напредването на мача ние вдигнахме равнището си и имахме късмет да създадем цялостен поврат. Като цяло съм удовлетворен. Лошото беше, че още веднъж допуснахме доверчив гол, след който противникът се прибра в половината си и разчиташе на контраатаки. Положителното е, че не спряхме да търсим метод да се измъкнем от сложната обстановка. Показахме темперамент и това ме радва ".

" Ювентус атакуваше доста рисково по фланговете. Между Салемакерс и Томори нямаше задоволително добър синхрон, само че би трябвало да отдадем дължимото на съперника, който ловко избягваше пресата ни и си отваряше свободни пространства. През предишния сезон малко или доста бихме разчитали на шанс, с цел да спечелим подобен мач. Сега знаем, че сме на нужното равнище, с цел да побеждаваме и най-хубавите. Позволихме си да рискуваме, с цел да опитаме да победим. Дори когато другият тим ни превъзхожда, се стараем да даваме най-хубавото, на което сме способни ", сподели Пиоли.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР