Треньорът на Марица Пловдив - Борислав Крачанов остана доволен от

...
Треньорът на Марица Пловдив - Борислав Крачанов остана доволен от
Коментари Харесай

Борислав Крачанов: Имахме доста успешни неща, които ги тренирахме и днес се получиха

Треньорът на Марица Пловдив - Борислав Крачанов остана удовлетворен от успеха на неговите състезателки над Славия с 3:0 гейма.

" Имахме много сполучливи неща, които ги тренирахме и през днешния ден се получиха. Ако би трябвало да бъда сериозен, ще отбележа нашето посрещане. Това е детайлът, който го упражняваме най-вече напоследък и през днешния ден изпитахме леки терзания и неустановеност. От това пострада нашата експанзия в офанзива, само че поздравления за девойките, че през днешния ден се оправиха и в последна сметка си пролича този нрав да се измъкваш и да побеждаваш ", разяснява експертът.

Той е безапелационен, че предходната събота по никакъв метод не е повлиял на волейболистките му и те през днешния ден не са почнали днешната среща с лека ръка.

" Ние влязохме много изрично в мача. В последна сметка, като се печели гейм на 9 точки... Не мога да кажа, че не сме почнали срещата събрано. Всички девойки са професионалистки и знаят какво им следва. Няма по какъв начин да се отпускаме, без значение е, че играем в българското състезание. Трябва да си подготвен на 100% във всеки един мач, с цел да си затвърждаваш позициите ", сподели Крачанов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР