Треньорът на Марица Борислав Крачанов поздрави своите състезателки за спечелената

...
Треньорът на Марица Борислав Крачанов поздрави своите състезателки за спечелената
Коментари Харесай

Треньорът на Марица поздрави състезателките си

Треньорът на Марица Борислав Крачанов поздрави своите състезателки за извоюваната девета Купа на България по волейбол за дами. Маричанки завоюваха трофея след победа на финала над ЦСКА с 3:1 гейма - 25:22, 25:12, 22:25, 25:15) в препълнената столична зала " Христо Ботев ".

" Заслужено спечелихме. Това е резултат от доста години труд. В първия гейм имаше напрежение, което се получи от почитателите. Нито една от нашите състезателки, а и от тези на ЦСКА, не е играла в такава атмосфера. Спечелихме доста елементарно втория и свалихме нашето равнище и дадохме опция на ЦСКА да се възползва.  Но в четвъртия влязохме оптимално съсредоточени и показахме защо сме пристигнали. Трябва да подхождаме съществено във всеки миг, без значение с какъв брой точки водим ", сподели Крачанов пред Българска национална телевизия.

Треньорката на ЦСКА Юлия Иванова дефинира слабото посрещане като съществена причина за провалянето.

" Много едва посрещахме и оттова цялата игра се загуби. В първия и третия гейм Марица бъркаха доста и това ни държеше в мача. Може да играем доста по-добре, уповавам се да го покажем в идващите мачове против Марица.

Публиката беше невероятна и макар че загубихме, се усещаме спечелили ", сподели Юлия Иванова.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР