Спор за целувки в Испания: Треньорът на мъжкия футбол се извинява за аплодирането на Рубиалес

...
Треньорът на мъжете седеше на първия ред по време на
Коментари Харесай

Треньорът на мъжете седеше на първия ред по време на речта на г-н Рубиалес и ръкопляскаше, когато той нападна „фалшивия феминизъм“.

Изображение: Джени Ермосо е целунат от Луис Рубиалес по време на финала на Световното първенство по футбол за жени през 2023 г.

В тази реч г-н Рубиалес твърди, че г-жа Ермосо се е съгласила на целувката, последвала победата на Световната купа в Сидни, и многократно извика, че няма да подава оставка.

Г-н де ла Фуенте каза, че предизвикателната реч на президента на футболната федерация е „ситуация, която завладя много от нас, за която не бях подготвен“ – като каза, че очаква г-н Рубиалес да подаде оставка.

„Искам да заема този момент и мястото си на национален треньор на мъжете, за да обясня ситуацията.

„Получих остри критики за това. Знаете ли какво мисля за критиките? Те са напълно заслужени, че съжалявам, че ги разбирам и моля за прошка за тях.

Испанска целувка: Сарина Вигман „наистина наранена“ от криза около финалния инцидент на Световната купа за жени

„Тези, които ме познават, знаят, че тези жестове не представляват моите ценности, нито начина ми на мислене, нито начина ми на поведение в живота. Винаги съм бил и ще бъдете на страната на равенството и уважението.

„През моите 26 години като треньор, последните 11 в испанската футболна федерация, винаги съм имал безупречно поведение, на което много от вас са свидетели.

Стотици присъстват на протеста на ФА в Мадрид

„Всички си спомняме какво се случи след победата с нашите играчи в Сидни и има нещо, което всички ни е много ясно.

„Не Джени [Хермосо] и никой от другите играчи не е отговорен за случилото се там.

Прочетете повече:
„Очевиден отговор“ в Мадрид на целувката на Световното първенство
Кой какво каза на Световното първенство ред за целувки
Кой е Луис Рубиалес - футболният бос в центъра на спор за целувки

Г-н де ла Фуенте се извини, докато обявяваше състава на мъжете за предстоящите квалификации на Испания за Евро 2024 срещу Грузия и Кипър .

Г-н Рубиалес беше отстранен от ФИФА за 90 дни заради спор за целувки.

Женският отбор отказа да играе, докато г-н Рубиалес не си отиде, докато мениджърът на отбора също може да бъде принуден да напусна, защото аплодира г-н Рубиалес по време на предизвикателната му реч миналата седмица.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР