Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори изтъкна основната причина за решението

...
Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори изтъкна основната причина за решението
Коментари Харесай

Аутуори проговори, разкри защо напуска Лудогорец

Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори посочи главната причина за решението си да се раздели с българския първенец. Бразилецът разкри, че си потегля от Разград поради освобождението на спортния шеф Методи Томанов. Според експерта не е било редно освен това състояние да продължи работа в клуба.

„ Нямаше да бъде етично от моя позиция да продължа, откакто бе махнат индивидът, който ме докара в клуба ”, съобщи 62-годишният бразилски експерт пред globo.com.

„ Всичко се случи по доста натурален път, дотолкоз че ще продължа да повеждам тренировките до 20 октомври (б.р. тогава е дербито против Левски). Просто желая да благодаря за интервала, който изкарах тук на най-високо равнище, както и да похваля отличната инфраструктура и организация на клуба “, добави Пауло Аутуори, написа Sportal.bg.

Под управлението на бразилеца „ орлите “ са изиграли досега 23 мача, записвайки 15 победи в тях. Лудогорец не съумя да се класира за групите на Шампионската лига, само че влезе в тези на втория по значителност шампионат на Стария континент – Лига Европа. Аутуори завоюва с отбора Суперкупата на България преди старта на сезона след триумф против Славия.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР