Треньорът на Локомотив Александър Тунчев изрази съжаление за изпусната победа,

...
Треньорът на Локомотив Александър Тунчев изрази съжаление за изпусната победа,
Коментари Харесай

Сашо Тунчев: Доволен съм от отбора, липсваше завършващият уд...

Треньорът на Локомотив Александър Тунчев изрази страдание за изпусната победа, която костваше на тима му елиминиране на четвъртфиналите в шампионата за Купата на България. " Умората си сподели думата при втория гол. След няколко рикошета топката още веднъж се озова у Чибота и той вкара. Не мога да не съм удовлетворен от тима. Създадохме много обстановки. Завършващият удар липсваше за следващ път. Неприятно е откакто си съумял да изравниш в добавеното време. Това е футболът.

Имахме проблеми. Митко имаше проблеми. Парвиз не се усещаше добре. С оглед първичните упования с какво ще излезе Лудогорец, предпочетохме тази скица. Не дадохме съвсем никакви благоприятни условия, като се изключи двете недоглеждания, с които Лудогорец ни вкара двата гола. Няма по какъв начин да няма доза страдание, че отпадаваме. Който осъществя повече, той продължава. Ние не успяхме. Може би от друга позиция ще се фокусираме единствено в шампионата. Докато имаме опция да задържим това място или да сме по-нагоре, ще опитваме. Рано е да се предвижда какво ще се случи ", разяснява наставникът.

За националния тим и най-многото повиквателни от всички тимове в българския хайлайф:

„ Признание е. Да спомогнем с 4 национала на България. Гордост и обвързване е. Представят България и Локомотив. Дано да създадат положителни игри и да победят.

За неприятните подиуми на терена след дуела:

" Имаше някакви пререкания сред Икоко и Пауло. Нещата се успокоиха. Оттам наскочиха двата щаба. Неприятни подиуми. Не е в този момент моментът да задълбаваме. Не би трябвало да се случват тези неща. Трябва да губим с гордо вдигната глава. "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР